Advertisement

Saturday, April 4, 2009

طريقة عمل كبدة اسكندرانى


المقادير
  ۱ كيلو كبدة طازجة شرائح /۲ 
۲ حبة فلفل أخضر مقطعة 
فلفل أحمر حار (حسب الرغبة) 
٥ فص ثوم 
۱ حبة طماطم مقطعة صغيرة 
۳ ملاعق كبيرة خل 
عصير حبة ليمون 
زيت زيتون 
ملح - فلفل أسود - شطة (حسب الرغبة)

الطريقة
1- تتبل الكبدة بالليمون والخل والملح والفلفل والشطة 
2- يوضع الزيت على النار ويقلى الثوم قليلاً 
3- نضيف الفلفل الأخضر والفلفل الحار (حسب الرغبة ) 
4- نضيف الكبدة 
5- وأخيراً نضيف الطماطم المقطعة 
6- نقلب قليلاً على نار هادئة 
7- وتقدم

No comments: