
المقادير
-كيس مكرونة اسباجتى مسلوقة
- لحمة مفرومة معصجة
-ملح وفلفل وبهارات اللحمة
- لفة جلاش
الطريقة
1-نحضر الجلاش ونفرده ونقطعه بحيث كل قطعة تكون مقطعة بشكل طويل ومستطيل
2-ونضع بداخل كل قطعه شوية مكرونة وشوية لحمة ونلفها على شكل مثلث بحيث تكون فى النهاية على شكل السمبوسة
3-ويدهن وجهها بالزيت وتوضع فى صانية وتزج فى الفرن او اننا نحمرها فى الزيت على النار ولكن فى الفرن اخف واحسن للهضم
4-تقدم مع السلطة لتصبح وجبة متكامل
وبالهنا والشفا
No comments:
Post a Comment